galathea

ADRIAI GALATHEA BÚVÁRKÖZPONT

Senj – A legközelebbi búvárbázis az Adrián!


Itt mindenki jól érzi magát! Az Adria gorgóniás fai, édesvízi forrásai, roncsai, barlangjai, és különleges merülések mellett a családias, baráti hangulat, garantálják a felejthetetlen élményeke Jadranska Galathea a görög mitológia legszebb tengeri nimfájának Galathea-nak az adriai újjá születése. Lakhelyét a Velebiti Nemzeti Park lábánál, Senj város közelében fekvő festői kis öbölben rendezte be. Földi képviselőit, a búvárok kísérőit felelősségtudatuk, naprakész elméleti és gyakorlati tudásuk, valamint pedagógiai érzékenységük alapján válogatta maga mellé.

TÖBB MINT TÍZ ÉVE A KALÓZ VÁRÁRÓL, AZ ÓVÁROS SIKÁTORAIRÓL ÉS A KIKÖTŐJÉRŐL HÍRES TÖRTÉNELMI SENJ VÁROS MELLETTI UJČA KEMPINGBEN ALAKÍTOTTUK KI BÁZISUNKAT. A KEMPINGNEK A VELEBITI NEMZETI PARK LÁBÁNÁL FEKVŐ FESTŐI KIS ÖBÖL AD OTTHONT.

Búvárbázis

A védett öböl nagyon jó lehetőséget biztosít kezdő és gyakorló merülésekre. 2x 115Le-s, 7,5 m hosszú, 12 fős motorcsónakunkkal a gyakorlott búvárok 15-20 perc alatt jutnak el a közeli és távolabbi szigetek merülőhelyeire. Itt gorgoniás falak, édesvízi források, roncsok és a barlangok várnak ránk. Búvárbázisunkon évtizedes tapasztalattal rendelkező magyarul, angolul, németül beszélő oktatók várnak szeretettel. Visszatérő vendégeink és búvár barátaink főleg a vidám, családias, mediterrán hangulatért kedvelnek minket. Mindent megteszünk a hiánytalan kiszolgálás mellett a biztonság, és a víz alatti környezet megóvása érdekében.

Merülés után a búvárfelszereléseket közvetlenül a parton kényelmesen lehet lezuhanyozni édesvízzel. A felszerelések tárolására személyre szóló fabokszot alakítottunk ki a bázison.

Búvár felszerelés

Jó állapotú és rendszeresen szervizelt Camaro, Scubapro, Cressi márkájú felszerelés várja a merülni vágyókat. Felnőttek az XS mérettől XXXL méretig választhatnak, a gyermekek részére pedig gyerek búvárruhát és BCD-t is biztosítunk. Szárazruha bérlésére is van lehetőség. A 12 l-es palack van rendszeresítve, de a 10 l-estől a 15, 18 -ason keresztül a dupla 12 l-es technikaiig terjed a választék, és vigyázunk, hogy 200 bar-ra legyen töltve, ha kell nitroxszal.Gondolva a technikai búvárokra, akad alu stage palack, oxigén tiszta reduktor és wing is. Ahhoz, hogy biztosan jusson neked is, kérünk, előre jelezd igényedet!.

felszerelés bérlés árai

Búvárhajó

Általában napi többszöri kihajózásból választhatod ki a neked legmegfelelőbb merüléseket. A merülőhelyek 15-30 perc alatt érhetők el, így marad idő pihenésre, családra. 7,5 m-es a búvárok igényei szerint tervezett Capelli gumihajónkat 2 db új 140 LE-s Suzuki motor hajtja. 2014-ben teljesen felújítottuk, létrát kapott. Így 12 búvár kiszolgáláshoz tökéletesen fel van szerelve minden kényelmi és biztonsági felszereléssel. (oxigén szett, mentőmellény, oldal létra, GPS, rádió, stb)

Búvárbiztosítás

Búvároktató csapat

Jadranska Galathea Diving Center szolgáltatásait igénybe veheted közvetlenül, Oktatóddal vagy galatheás túra keretében, a Galathea Búvárközpontnál is. A Bázisrend tudnivalói segítségedre szolgálnak a későbbi félreértések elkerülésében, hogy a nálunk töltött idő igazi pihenés lehessen!

marker

dive_sites

book

courses

Árlista 2019

SzolgáltatásÁr
Parti merülés20 €/merülés
Hajós merülés26 €-tól
Kísérő hajóban20 €/fő
Teljes felszerelés bérlés28 €/nap
Próbamerülés partról60 €/fő
PADI alapfokú tanfolyam340 €-tól/fő
PADI haladó tanfolyam320 €-tól/fő
Nyaralóknak kajakbérlés6 €-tól
Kedvezmények
6 merülés-10 %
10 merülés-15 %

full_price_list

Szállás

Tájékoztató senji szállásokról, szállásfoglalásról

A Jadranska Galathea Diving Center fő tevékenysége az adriai búvártúrák szervezése. A szállás foglalását senji partner irodánknál kell intézni, de a nyelvi akadályok leküzdésére szívesen nyújtunk segítséget.

Szállás apartmanban vagy kempingben?

Ujča kemping

2012-ben felújított, családias hangulatú, teraszos kialakítású, fákkal árnyékolt kemping szállás nagy előnye, hogy közvetlenül a tenger partján található és a búvárbázis gyalogosan elérhető. Partszakaszát csak a kempinglakók és a búvár bázisra érkező búvárok használhatják. Az apró kavicsos, védett part kiváló lehetőséget kínál, napozásra, strandolásra is. Merülés után közvetlenül a parton kényelmesen lehet elmosni a búvárfelszereléseket. A szállások foglalását az Ujča kemping recepcióján kell intézni, de nyelvi akadályok elhárításában szívesen nyújtunk segítséget. Sátorról és minden egyéb eszközről, ami a kempingezéshez szükséges mindenkinek magának kell gondoskodnia. Elutazásod napján kempinghelyedet 12-ig kell elhagynod. Ellenkező esetben a szállásadó még egy napot felszámít! Az elszámolás a recepción személyesen történik a kemping elhagyása előtt. https://www.camp-ujca.com/eng/kontakt.html

Apartmanok Senjben és Sv. Jurajban

Búvár bázisunkhoz közel, 3-5 km-es körzetben találhatók az apartmanok. Az utóbbi években nőtt a szépen felújított, igényesen berendezett szállások száma. Létszámtól függően 4-6-8 főt lehet egy apartmanban kényelmesen elhelyezni, 2 személyes szobákban, amelyekhez egy közös minden igényt kielégítően felszerelt nappali és konyha tartozik.

Július és augusztus hónapokban, hogy kívánságotoknak legmegfelelőbb szállást kapjátok, legalább 3 héttel utazásotok előtt jelezzétek szállás igényeteket! Az apartmanokat elfoglalni 14-20h -ig lehet. Előzetes egyeztetés hiányában 21h utáni érkezésnél nem tudják biztosítani a szállást az első éjszakára, és a díját sincs mód visszatéríteni. A szállást elhagyni az elutazás napján 10h–ig kell, ellenkező esetben a szállásadó még egy napot felszámít!

Családi programok

Ajánlott programok nem csak búvároknak:

contact

Jadranska Galathea Diving Center (Kamp Ujča)

Vučja draga bb, 53284 Sv. Juraj, Hrvatska

GPS: 44.968111, 14.921467

Tel: +385 99 680 2715 Bázis vezető

E-mail: jadranska@galathea.hu

Web: www.dive-croatia.com

Magyarországi kapcsolat:

Galathea Búvárközpont

1065, Budapest,Weiner Leó u. 3.

Tel: +36 1 311 6485 | +36 30 250 8800

E-mail: galathea@galathea.hu

Web: www.galathea.hu

Nyitva tartás:

A búvárbázis május elején nyit és szeptember végén zár be.

Június közepétől augusztus végéig folyamatosan nyitva vagyunk.

Május, június első felében és szeptember hónapokban csak hétvégeken.

Csoportok jelentkezése esetén egyéb igényeket is ki tudunk elégíteni.